Ahad, Disember 26, 2010

Seratus sudah

Bonjour,

Maaf delay entri ini tetapi tahulah kan, kesibukan mencengkam diri di saat-saat berakhirnya cuti sekolah.. woo, tahun depan Sijil Paling Mahal.. haha

Aku mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi mengikuti perkembangan semasa blog picisan aku ini. Aku bukanlah Hanis Zalikha, Ben Ashaari mahupun Aizul Marcello dan lain-lain blogger otai seperti anda, namun korang masih sanggup mengikuti aku.. *terharu :D


Seratus sudeyh~

Alhamdulillah, berkat doa, usaha dan tawakal, blog ini sudah mempunyai pengikut melebihi 100 orang sejak beberapa hari yang lepas. Jika tiada yang pertama, tiada yang kedua, jika tiada yang kedua, tak berada pula yang ketiga dan... (tak perlu kot habiskan pernyataan ini haha). Konklusi: Tiada korang, aku tak kemana. Terima kasih semua. Mai kita pakat ramai-ramai singgah follower ke 100,  muhammad firdaus hisain.





Berarti satu wishlist aku telah dipenuhi, thanks cik afifaa yang mengingatkan. Lepas ini target 200 pula lah.


  






In the nutshell, MERCI BEAUCOUP untuk semua :D


Nota Kaki:

Abaikan cherita bahagian kanan atas itu dulu , fokus berita dekat tengah kejap

Malaysia vs Indonesia.. Kemenangan, mampukah kita?? Semarakkan semangat Harimau Malaya malam ini, sama ada di stadium ataupun layar skrin kedai makan berdekatan.. harap menang. amin~


2 ulasan:

fyda razak berkata...

smoga berjaya menempuh alam senior for next year! as im also turning 17 this 2011 :) all the best for sijil paling mahal tu yea ^^

Luqman Din berkata...

hahahaha... insyaAllah.. gud luck gak ye.. moga kita sama2 dpt straight A :D