Ahad, Mac 20, 2011

Lihat, Gelak, Guling

Lama tak buat entri, 2 hari dah = lama la tu :)

Malam ini aku nak kongsi satu benda. Korang ingat Thailand? Negara jiran kita itu? Ingat?

Haish, jangan ingat pasal Phuket dan 'tarikan'nya. Aku nak cerita pasal iklan-iklan mereka. Walau hanya picisan di mata, tetapi lawak di minda. Aku memang respek iklan Thailand. Mereka ini ada kreativiti yang tak semua orang ada. Ada iklan yang walau lawak, tetapi mesej yang ingin disampaikan itu tetap melekat di hati yang melihat. Hah, ini ok la, bukan lawak bodoh yang orang pandang jelek dan hodoh.

Elok hendak balik ke sekolah sudah. So, jom la malam ini kita tenang fikiran, lapangkan dada dan buka minda untuk lihat antara iklan produksi Siam yang aku ragut dari Youtube :D

Manusia leka, bila ada masalah, baru nak sedar dan berdoa. Terasa aku -.-

Lain kali buka mata betul-betul :D

Best la kalau boleh injak bumi macam itu. Lompat banyak-banyak, nanti langgar terus dengan Matahari.


Panas ther?

Speed kills~

Timeless beauty :)


(Tak larat dah? Banyak sangat? haha.. rilex la.. kalau tak larat, sambung esok :D)

Ok, tiga iklan bawah ini untuk promote produk kecantikan muka. Aku pun kekadang pelik untuk kaitkan situasi dengan Smooth E tersebut ~_~

Bukan 'foam' itu la -.-

Material girl~

Cis haha

Ok, iklan peppermint gel pulak. Kalau tak faham, buat-buat faham :D


Senyum. Tak perlu kata apa-apa :)

Pasang mentol banyak-banyak, baru nampak

Berebut maggi:



Tahan nafas bila tengok ini :D


Jangan meniru dik

Mantap gila Cloret. Usha part last, lelaki pun tertarik juga AHAHA

(Fuh, habis pun.. tahniah, korang dah usha kesemua 17 VIDEO)

Itu sahajalah kot untuk malam ini. Mak cakap jangan gelak sangat malam-malam buta nanti mengigau haha.

Nak lagi, usha cerita best kat sini.

Sekian :D

2 ulasan:

AizA berkata...

hahahaha... tak larat nak ketawa...
kuikuikui

Ian Bakar berkata...

Haha...memang lawak & kreatif...