Sabtu, Julai 31, 2010

Adagio mood~

Hahaha.. andai dunia ini seperti syurga, bebas segala masalah dan kesulitan.... aku seronok jua
(motif??? haha.. sori2.. saja- saja bermadah)

OK guys, hari Isnin aku ada exam selaras 2..

Wish me luck ye.. ahaks :D

Kenapa perlu wish luck?
ALD: Kerna wish itu satu doa, yang nggak bleh dibeli dan didapati dgn senang (lagi2 doa dari org soleh seperti anda.. :D). Satu lagi sebabnya aku tak cover banyak benda lagi. Dari Add Math sehingga Sejarah, banyak gila sampai aku rasa masa depan result aku bagaikan tiada nur kejayaan.. adoyai~

Target exam??
ALD: Wah, perlu ke tanya?? oho.. aku tak de la target tinggi sangat cik adik oi... Kalau US1 hari tu dapat 6A, mid year pula 7A, aku nak target 8A je lah US2 ni.. amin~

Kalau fail, nak buat pe?
ALD: Sanggup kau.. haha.. Tak wat pe.. Buat bodoh je la..

Tak rindu handphone yang sudah tak leh buka tu??
ALD: Rindu sesangat.. sekarang ni guna phone amir norman jah.. huhu

Hajat di hati??
ALD: Aku harap agar segalanya mudah untuk aku tempuhi... tu je.. :)

Sekarang suka dengar Adagio eh?
ALD: Agak la.. best kot lagu tu.. cam ada spirit sikit ~_~

Apsal jarang tak update bendalah blog ni? Ramai dah complain..
ALD: Sori la doe.. Bukan niat tak nak.. Tapi aku banyak kerja lagi.. Eh, tak baca post aku buat aritu ke?? Reasons aku tak update..

dengar lagu itu tenangnya seperti pergi ke tempat macam ini XD


Sekian untuk sekarang~
(fuh, dapat gak diupdate.. puas?? XD )

Tiada ulasan: